Trainingen

Iedere training bestaat uit: warmlopen, oefeningen om je looptechniek te verbeteren, een gevarieerde kerntraining, vaak met een intervaltraining, en tenslotte een cooling-down. Deze trainingen zijn geschikt voor iedere hardloper, ongeacht het looptempo en de conditie. De minimale leeftijd voor deelname aan de trainingen is 18 jaar.

Dinsdagavond en woensdagavond (20.00 uur tot ca 21.15 uur)

In deze groepen trainen hardlopers met uiteenlopende loopervaring. Door de afwisselende intervalvormen, aandacht voor looptechniek en kracht/stabiliteitstraining kan je je loopprestaties verbeteren. Zeker als je daarnaast ook een of meerdere keren in de week (individueel). Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen met wat sport- of loopervaring, ongeacht het looptempo. De mogelijkheid bestaat om je (meer) individueel te laten begeleiden door de trainer voor de loop-evenementen of speciale afstanden die jij jezelf ten doel hebt gesteld.

Jaarlijks starten wij in september een beginnerscursus te starten. Na 14 weken kan je 5,3 km hardlopen en kan je meedoen aan deze afstand van de Linschotenloop.

Als je na deze cursus besluit lid te worden van de Loopgroep Linschoten kan je op de dinsdagavond of woensdagavond blijven trainen.

Je kunt je via een formulier aanmelden voor lidmaatschap van de loopgroep.

Tijd en locatie

Aanvang: 20.00 uur
Einde: ca 21.15 uur

Iedere training begint om 20 uur op het parkeerterrein van de sportvelden van VVL en Luno, gelegen aan het einde van De Beide Vlooswijkenlaan in Linschoten.